Σας ενημερώνουμε ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί cookies. Αποδοχή Cookies

Yogi Granola 60mlYogi Brand

Η Yogi, από την ίδρυσή της το 2015, έχει αφιερωθεί στη δημιουργία μοναδικών υγρών. Οι δημιουργοί των γεύσεων της YOGI προσπαθούν αδιάκοπα να αποδώσουν αυθεντικά, αξέχαστα και νόστιμα προφίλ γεύσης με φυσικούς γήινους τόνους δημιουργώντας μια εμπειρία ατμού που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού στην αγορά. Οι γεύσεις μας σχεδιάστηκαν για να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικές με τα υψηλότερα ποιοτικά συστατικά και τις ανώτερες κατασκευαστικές αρχές.

Ποιότητα σε κάθε σταγόνα.

Κάθε μπουκάλι Yogi παράγεται σύμφωνα με τις αυστηρότερες οδηγίες στις ΗΠΑ. Δοκιμάζουμε κάθε παρτίδα και φιάλη στο εργαστήριο μας με πιστοποίηση IOS7 και συμμόρφωση με GMP. Αυτό διασφαλίζει ότι η πρώτη σταγόνα της εμπειρίας Yogi είναι ακριβώς όπως η τελευταία. Η αξία μας εξαρτάται από αυτό. Επιπλέον, κάθε Yogi προϊόν είναι φτιαγμένο με πρώτες ύλες και γεύσεις της υψηλότερης δυνατής ποιότητας.

Η εμπειρία YOGI.

Η επιμονή μας σε χαρακτηριστικές γεύσεις και στην ποιότητα έχει θεωρηθεί ευρέως ως η καλύτερη και είναι ιδιαίτερα σεβαστή στην παγκόσμια ατμιστική κοινότητα. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε και να εξερευνήσετε γεύσεις ξεκάθαρα διαφορετικές από οτιδήποτε έχετε ήδη δοκιμάσει.

Περιγραφή σειράς Yogi Granola.

Η σειρά Granola Yogi είναι μια πολυβραβευμένη σειρά υγρών αναπλήρωσης εμπνευσμένη από τον υπέροχο συνδυασμό γεύσεων που βρίσκει κανείς στις μπάρες δημητριακών. Κάθε μία από τις γεύσεις φέρνει μια διαφορετική, απαλή αίσθηση φρούτων και τη γνώριμη εμπειρία μιας απολαυστικής μπάρας δημητριακών. Όταν θέλετε κάτι διαφορετικό, κάτι με λεπτή γεύση, δοκιμάστε μια από τις γεύσεις YOGI.

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

YOGI Granola Original 60ml

Το Original Honey Granola Bar είναι η τέλεια λύση για όσους αναζητούν τη γεύση ενός γλυκού και τραγα..

13,90€

YOGI Java 60ml

Το Java είναι μια πλούσια γεύση μπάρας δημητριακών σε συνδυασμό με την τολμηρή γεύση του φρέσκου καφ..

13,90€

YOGI Peanut Butter & Banana 60ml

Το Peanut Butter Banana συνδυάζει τις καλύτερες γλυκές, απαλές υφές που μπορούν να βρεθούν. Την αγαπ..

13,90€