Σας ενημερώνουμε ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί cookies. Αποδοχή Cookies

Hydra 60ml

Hydra Vapor | Taste the Greek Spirit

Ανακαλύψτε την ανυπέρβλητη γεύση και την ποιότητα της νέας σειράς HYDRA VAPOR, η οποία θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των πολύπλοκων και εντυπωσιακών συνταγών αρωμάτων.

H σειρά υγρών της HYDRA VAPOR αποτελεί μια επιλογή σύνθετων συνταγών που έχουν ως βάση ποιοτικά αρώματα και σαν αποτέλεσμα γεύσεις που ξεχωρίζουν για την πολυπλοκότητά τους και την αποτύπωση όλων των βασικών συστατικών τους.

Το 2014, μια ιδέα εξελίχθηκε σε μια επιχείρηση που έχει ως απόλυτο στόχο τα υγρά που θα αναπτυχθούν να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες τόσο σε αρχάριους αλλά κυρίως σε έμπειρους ατμιστές και να μην αφήνει καμία γευστική επιθυμία ανεκπλήρωτη. Μεταξύ μιας ομάδας φίλων που αναζητούσε πολύπλοκες συνταγές και υγρά, γεννήθηκε η ιδέα για ιδιαίτερες συνταγές που θα ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Αυτή η ιδέα σε συνδυασμό με το πάθος για την παρασκευή ποιοτικών υγρών τέθηκε σε εφαρμογή.

Μέσα από μακροχρόνιο πειραματισμό, δημιουργήθηκαν τα εκλεκτά premium Flavourshots: Echidna, Chimera

Δημιουργήθηκαν νέα υγρά με “in-house“ φιλοσοφία και στόχο να καλύψουν τις ανάγκες για κάτι πραγματικά ιδιαίτερο και ξεχωριστό, τόσο για νέους ατμιστές αλλά ακόμη και για τους πιο έμπειρους.

Η σειρά flavourshot της HYDRA VAPOR αποτελεί δημιούργημα Έλληνα παραγωγού που δραστηριοποιείται στη Γερμανία και η παρουσία των αρωμάτων στην Ελλάδα ήταν ένας από τους βασικούς στόχους που τέθηκαν έπειτα από την επιτυχημένη τους πορεία στη γερμανική αγορά.Η σειρά αποτελείται από σύνθετες συνταγές με εκπληκτικούς και πολύπλοκους γευστικούς συνδυασμούς που έρχονται να σας καθηλώσουν.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Hydra Chimera -9%

Hydra Chimera

Η μεταξένια απαλότητα της χρυσοκίτρινης πουτίγκας που αναδύει το ήπιο άρωμα της βανίλιας, παντρεύετα..

9,90€ 9,00€

Hydra Echidna -9%

Hydra Echidna

Οι φρέσκιες ζουμερές φράουλες, η εξωτική ελαφριά καρύδα και η δροσιά από τις φλούδες λεμονιού και το..

9,90€ 9,00€